Все матчи сезона 1971

Первенство ДСО "Буревестник" УкрССР 1971

Есть информация, что прошло с 3 по 6 мая в Днепропетровске и выиграл КПИ. Но в "Одесском политехнике" от 22 мая 1971 другие расклады:

Итоговая таблица

М Команда И В Н П Р/О О -
1 Политехник Одесса - - - - -
2 КПИ Киев - - - - -
3 Политехник Львов - - - - -
4 Буревестник Днепропетровск - - - - -

Документы

Заголовок Источник Описание Месяц/Год Ссылка
1971-05-22op.jpg Одесский политехник НОВА ПЕРЕМОГА

До інституту з перемогою повернулись наші спортсмени — регбісти, котрі брали участь у фінальних змаганнях Української Ради СДСТ «Буревісник». Змагання проходили в Дніпропетровську. Крім нашої команди, в них взяли участь найсильніїиі — команди Київського і Львівського політехнічних інститутів та «Буревісника» Дніпропетровська.

Боротьба за першість розгорілась в змаганні з львівчанами. Одесити виграли з рахунком 9 : 3. Київська команда нанесла поразку «Буревіснику» — 13 : 6. Боротьбу продовжували найсильніїиі команди. Виграли кияни — 7:6. Але остаточно- все мало вирішитись в останній день.

Одесити грають з «Буревісником». Гра стає напруженішою, рахунок зростає в нашу користь. Виграли: 21 : 3. В цьому змаганні чудово проявили себе регбісти А. Ніщик (гр. АК-41), П. Сиротінін (гр. ХА-42), В. Смірнов (гр. ТП-21) Тепер наша команда чекає результатів зустрічі київських і львівських політехніків. Є всі шанси, щоб кияни стали чемпіонами, варто їм лише виграти цю зустріч з різницею в 18 очок. Проте, сподівання не здійснилися. Кияни виграли — 6 : 0 ,але ініціативу загубили, бо в результаті нічия — 6 :6.

Таким чином, команда нашого політехнічного стала чемпіоном серед найсильніиіих команд вузів УРСР. Це, до речі, вона єдина команда, котра тричі стає переможцем в таких змаганнях.

Перемога надає право нашій команді взяти учисть П) червня в фіналі першості УРСР та СДСТ «Буревісник».

Варто нагадати її учасникам, що тільки ті з них візьмуть участь в змаганнях, хто добре складе екзаменаційну сесію. Честь інституту повинні захищати хороші студенти.

Г. МИХАЙЛЕНКО, голова спортивного клубу.
22.05.1971